Skip to main content
verlies ouder

Peter

Soms zijn dingen gewoon te groot om alleen te doen

Door een extreme hoeveelheid aan emoties verloor ik het overzicht in mijzelf en mijn omgeving.

Toen ik bij Solange terecht kwam had ik geen regie meer over mijn leven. Ik was mezelf kwijt en was aan het overleven. Ik zocht uitvluchten om niet geconfronteerd te worden met mijzelf en mijn emoties. Zowel thuis als op het werk liep ik vast. Dit leverde veel spanningen op. Helemaal omdat ik vond dat het in mijn ogen relatief goed met me ging.
Ik verloor mijzelf omdat ik in een tijdsbestek van 24 uur mijn vader had begraven en zelf vader werd van een prachtige zoon.

Na voorzichtig aandringen van familie en vrienden kwam ik bij Solange terecht. Mijn eerste reactie was.. ik? Nee, dat ga ik niet doen! Ik kan prima voor mijzelf zorgen daar ga ik niet aan beginnen.
Uiteindelijk heb ik een kennismakingsgesprek gehad met Solange, ‘het klikte’ en hierop volgden meerdere sessies. Ik vond het heel prettig om met iemand in gesprek te zijn die het overzicht heeft en houdt en op een andere manier betrokken is dan iemand uit je directe omgeving.

Met hulp van Solange’s ondersteuning kan ik het gemis en het verdriet om mijn vader beter een plek geven en heb ik mijzelf weer terug gevonden. Ik kies bewuster waardoor ik weer kan genieten van de mooie dingen. Je hoeft het niet alleen te doen!
Met deze ‘onliner’ had je een jaar geleden niet aan hoeven komen. Maar achteraf ben ik zo blij dat ik de hulp van Solange heb gezocht. Soms zijn dingen gewoon te groot om alleen te doen.