Skip to main content

Roelien

Ik durf met meer zekerheid mijn plek in te nemen in een team

Ik heb het genoegen gehad om enkele coaching-sessies bij Solange Coaching en Training te volgen. Ik wilde graag meer zicht hebben op mijn ontwikkelpunten, kwaliteiten en skills en hoe ik deze beroepsmatig het best kon inzetten. Ik was echter op zoek naar een goede coach, iemand die verstand van zaken had, ervaring en opleiding. Na geruime tijd gezocht te hebben kwam ik op de website van Solange Coaching en Training terecht. De informatie op de website wekte direct mijn interesse. Het contact via de mail en een kennismakingsgesprek gaven de doorslag om mij door Solange te laten coachen. Met betrekking tot de frequentie, tijdsduur en kosten van de gesprekken had ik bepaalde wensen, Solange is mij hierin heel erg tegemoet gekomen. De werkwijze van Solange is doelmatig en gericht op de praktijk. Zij weet de juiste middelen (denk aan opdrachten) in te zetten om tot dit doel te komen, verder kenmerkt zij zich door vriendelijkheid, oprechte betrokkenheid en toont interesse en inzet voor je hulpvraag!

Dit traject heeft mij veel opgeleverd, ik durf met meer zekerheid mijn plek in te nemen op de werkvloer en binnen een team. Ik weet wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik ze goed kan gebruiken, dit geeft ook visie voor andere/nieuwe mogelijkheden!

Roelien – verpleegkundige