Skip to main content

Ingrid

Door de sessies gebeurde er wat met mij. Ik merkte dat ik sprongen maakte

Ik had een jaar lang stress op het werk. Privé was ik ook niet in balans. Op de sportschool kwam ik informatie tegen van Solange over “Ontdek de kracht van je kwetsbaarheid”. Ik dacht toen, daar moet ik iets mee. Na het kennismakingsgesprek ben ik een jaar met Solange het traject in gegaan.

Veel oefeningen gedaan. Ik werd erg aan het werk gezet. Dat was goed. Vragen als ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’, ‘hoe sta ik in het leven?’, ‘wat wil ik met mijn privé?’, wat wil ik met mijn werk?’, kwamen aan de orde. Om de balans terug te krijgen werkte het goed om de oefeningen te doen en daarover te praten. Door het praten heen kwam ik verder. Door de sessies gebeurde er wat met mij. Mensen om mij heen zeiden, “Ingrid, je maakt sprongen”. Solange bood mij iets waar ik mee verder kon, ook voor de toekomst.  Ik heb meer energie, denk meer aan mezelf. Mensen om mij heen zien dat ook.