Skip to main content

Maak je een grote verandering en ingrijpend verlies mee?
Laat je niet gijzelen door je verdriet. Vergroot je veerkracht!

Is je kind, partner, familielid of maatje ernstig ziek of overleden?

Maak gebruik van ‘Land in zicht’ boordevol informatie en tips over verlies, verandering en veerkracht om de rust en balans weer terug te vinden.

Je ontvangt dit e-book na aanmelden voor mijn e-zine. 

Solange Boasman Verlies & Rouwbegeleiding

Lees hier de eerdere edities van mijn e-zine terug

Wil je kennismaken en ontdekken wat ik voor jou of voor uw medewerker kan doen? Maak gerust een afspraak met me voor een kennismakingsgesprek en intake ineen. 

Voor wie

Je bent leider, directeur (eigenaar), ondernemer of manager en je wordt getroffen door tegenslag. Je merkt dagelijks dat de verandering in je leven ook je werk raakt en zelfs belemmert. Voor de zakelijke en praktische issues heb jij je team paraat. En nu heb je op mentaal vlak een sparringpartner nodig. Iemand met een warm hart en een rechte rug want: 

  • je maakt een grote verandering mee: scheiding, verlies van baan, verlies van gezondheid. Of je hebt een onvervuld verlangen in de vorm van een kinderwens of een levenspartner.  Je merkt dat de grote verandering of het onvervulde verlangen zoveel stress oproept dat je werk eronder lijdt
  • je geliefde kind, partner, ouder, familielid of vriend/vriendin is ernstig ziek en de (nieuwe) situatie heeft veel impact op jouw functioneren op de werkvloer en in je dagelijks leven
  • je hebt je geliefde kind, partner, ouder, familielid of vriendschap verloren en merkt dat je verdriet en rouw meer van je vergt dan je alleen aankunt op je werk.

Maak gerust een afspraak met me voor een kennismakingsgesprek. Ik heb me gespecialiseerd in omgaan met tegenslag en het vergroten van je veerkracht en je persoonlijk leiderschap.

Als verlies het werk raakt: U bent werkgever en maakt zich zorgen om een werknemer die met verlies te maken heeft (gehad). U voelt zich verantwoordelijk voor het welbevinden van uw medewerker. En u onderneemt stappen om te ondersteunen en te faciliteren.

Verlies vraagt veel energie, geeft een grote verandering, is stressvol en vraagt om het aanspreken van de veerkracht van uw medewerker. 

Stress door een verlieservaring of door grote veranderingen in het leven van uw medewerker kan zo hoog oplopen dat uw werknemer burnout raakt. Wilt u dit voorkomen? En wilt u uw medewerker ondersteuning aanbieden bij het aanspreken van zijn veerkracht op het werk.

Dat kan: ik heb me gespecialiseerd in begeleiding bij verlies- en rouwverwerking en bij grote veranderingen in het leven van werkenden. Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

In mijn praktijkruimte (Dr. Van Deenweg 16A, Zwolle) gaan we actief aan de slag met de vragen rondom ingrijpend verlies, grote verandering en het aanspreken van veerkracht.