Skip to main content

Solange Boasman Verlies & Rouwbegeleiding 

Kim

Ik kwam bij Solange voor loopbaan coaching vanwege mijn burn-out.

Zij bleek een gouden keuze. Solange hielp me niet alleen bij loopbaan coaching, maar gaf me tevens andere inzichten.

Sandra

Sandra

Er is ook een proces gestart van accepteren

Ik kwam bij Solange in een periode waarin het heel druk was binnen ons gezin. Er speelden verschillende dingen in de gezinssituatie waar ik samen met mijn partner niet uit kwam. Ik was op zoek naar meer rust en ontspanning binnen het gezin. Meer verbondenheid met elkaar, beter omgaan met de situatie en met elkaar.

verlies ouder

Peter

Soms zijn dingen gewoon te groot om alleen te doen

Door een extreme hoeveelheid aan emoties verloor ik het overzicht in mijzelf en mijn omgeving.

Toen ik bij Solange terecht kwam had ik geen regie meer over mijn leven. Ik was mezelf kwijt en was aan het overleven. Ik zocht uitvluchten om niet geconfronteerd te worden met mijzelf en mijn emoties. Zowel thuis als op het werk liep ik vast. Dit leverde veel spanningen op. Helemaal omdat ik vond dat het in mijn ogen relatief goed met me ging.
Ik verloor mijzelf omdat ik in een tijdsbestek van 24 uur mijn vader had begraven en zelf vader werd van een prachtige zoon.

Elly Volkerink

Elly

Ik heb mogen leren dat verdriet en rouw een heel proces is en dat ik het verdriet aan mag gaan

Op het moment dat ik hulp zocht was er chaos in mijn hoofd, in mijn huis, in mijn werk. Ik begon vast te lopen in mijn werk. Het had te maken met het plotselinge overlijden van mijn collega Peter. Peter en ik werkten nauw samen in de kerk.

Riet Olsder

Riet

Solange heeft mij weer op weg geholpen

Omdat ik vastliep met mijn verdriet om mijn dochter die in een zware depressie haar leven heeft teruggegeven, ben ik voor hulp naar Solange gegaan. Ze heeft mij een open oor en een open mind geboden en heeft mij weer op weg geholpen. Solange heeft mij weer op weg geholpen

Ingrid

Door de sessies gebeurde er wat met mij. Ik merkte dat ik sprongen maakte

Ik had een jaar lang stress op het werk. Privé was ik ook niet in balans. Op de sportschool kwam ik informatie tegen van Solange over “Ontdek de kracht van je kwetsbaarheid”. Ik dacht toen, daar moet ik iets mee. Na het kennismakingsgesprek ben ik een jaar met Solange het traject in gegaan.

Francisco  

Na de sessies met Solange kreeg ik mijn plezier in mijn werk terug

Toen ik Solange voor de eerste keer sprak, had ik geen plezier meer in mijn werk. Ik voelde me ontzettend moe, ik wilde alleen maar slapen, ik was bijna burn-out. Solange heeft mij veel hulp geboden!

Oncologieverpleegkundigen Isala

Het geeft me handvatten om te gebruiken op de afdeling
Reacties van cursisten  ‘Rouwkost voor broodwinning die ertoe doet’

Dirk Jan

Mijn dromen zijn niet onbereikbaar, maar meer reëel geworden.

Ik heb verschillende gesprekken gevoerd met Solange Boasman, naar aanleiding van grote veranderingen in mijn persoonlijke en werksituatie. Ik had ontdekt dat ik mij teveel liet leiden door de wensen van anderen en weinig toekwam aan eigen initiatieven. Daarvoor ontbrak energie en durf. Inmiddels ben ik van baan veranderd en voel ik mij prettig in de nieuwe werksituatie.

Alice

Perfect afgestemd op behoeften van deelnemers

Solange Boasman geeft workshops die perfect op de behoeften van de deelnemers afgestemd zijn. Ze begint met een korte introductie en weet vervolgens door haar vakkundige, coachende manier van aanpak meteen je emoties aan te spreken, zodat je er helemaal bij bent.

Rob

Door het stellen van de juiste vragen komt ze tot een goed resultaat

Solange is een warme persoon die zich goed in anderen kan inleven. Door het stellen van de juiste vragen en het gebruiken van professionele methodieken komt ze snel tot een goed resultaat.

Niels

 Ze weet de juiste snaar te raken!

Op de veiling van MS Benefiet heb ik geboden op de training van Solange Coaching en Training. Een fantastische ervaring. Solange Boasman is professioneel, gedreven, open en eerlijk.

Roelien

Ik durf met meer zekerheid mijn plek in te nemen in een team

Ik heb het genoegen gehad om enkele coaching-sessies bij Solange Coaching en Training te volgen. Ik wilde graag meer zicht hebben op mijn ontwikkelpunten, kwaliteiten en skills en hoe ik deze beroepsmatig het best kon inzetten.

Gerlinda

Werkt nog wel een tijd door

Dank je wel voor het coaching gesprek, in alles een cadeautje! Een kijk van jou gekregen hoe mijn route is in mijn werk, 1 kernkwadrant uitgediept, en duidelijk gekregen wat voor mijzelf belangrijk is en hoe ik daarmee om kan gaan in contact met anderen.

Bert

Alle emoties gutsten naar buiten

Ik ben bij Solange terecht gekomen omdat ik het verlies van een ongewilde scheiding wilde verwerken. Ik bleef op een punt hangen waar ik alleen niet over heen kon komen.

Tijdens mijn coachingstraject heb ik veel geleerd en mocht ik mezelf beter gaan leren kennen.

Dankzij het traject zijn verdwenen puzzelstukjes weer opgespoord en kon ik stukje voor stukje de puzzel compleet maken. Door alle gesprekken en hulpmiddelen kwam ik weer dichterbij mezelf en vond ik de vrijheid en zekerheid terug om met lastige situaties om te gaan. Het heeft me echt veranderd en ik ben Solange dankbaar voor de hulp! Ze begeleid op een prettige en rustige manier. Ik voelde me veilig bij haar, en niet onbelangrijk, er zijn echt stappen gemaakt. Het was natuurlijk een lastige tijd, maar ook een fijne tijd. Ik had de coaching niet willen missen. Nu kan ik dingen achter me laten en met een tevreden en zeker gevoel verder gaan.

Hulp bij grote veranderingen in werk en leven

In mijn trajecten leer jij om te herkennen wat rouw is, wat de oorzaken zijn van jouw stress, en ook welke energiegevers en hulpbronnen jij hebt. Je leert te ontspannen, en je veerkracht aan te speken. Wil je graag meer weten over mijn werkwijze? Maak dan een afspraak met me voor een kennismakingsgesprek en in take ineen.