Skip to main content
Riet Olsder

Riet

Solange heeft mij weer op weg geholpen

Omdat ik vastliep met mijn verdriet om mijn dochter die in een zware depressie haar leven heeft teruggegeven, ben ik voor hulp naar Solange gegaan. Ze heeft mij een open oor en een open mind geboden en heeft mij weer op weg geholpen. Solange heeft mij weer op weg geholpen

Door mij terug te laten kijken, door om me heen te kijken en naar de mensen om mij heen, kan ik weer vooruit kijken. Mijn rouw werd gehoord, gezien en gekanaliseerd. Door verschillende werkvormen kwam ik steeds een stapje verder. Ik kon zelf aangeven wanneer ik aan de volgende stap toe was. Ik heb veel geleerd, vooral over mijzelf.
Ik ben weer op weg, nieuwsgierig naar wat de toekomst brengt. Mijn mooie dochter draag ik mee in mijn hart. Voor altijd ♡

Ik heb mij steeds erg vertrouwd gevoeld bij Solange. Alles mocht gezegd worden en er was ook plaats voor stilte; voor lichaamswerk, voor boosheid en voor verwondering. Voor beelden en voor woorden.

Als je vastloopt in rouw kan ik deze rouwtherapie van harte aanbevelen!
Zij neemt de tijd en geeft je alle tijd die nodig is om weer verder te kunnen.

Riet – pastoraal werker