Skip to main content

Francisco  

Na de sessies met Solange kreeg ik mijn plezier in mijn werk terug

Toen ik Solange voor de eerste keer sprak, had ik geen plezier meer in mijn werk. Ik voelde me ontzettend moe, ik wilde alleen maar slapen, ik was bijna burn-out. Solange heeft mij veel hulp geboden!

Na de sessies met Solange kreeg ik mijn plezier in mijn werk terug. Ik kan makkelijker ontspannen. Ik pieker niet meer. En ik heb weer de juiste balans tussen privé en werk.

Ik kijk op een andere en positievere manier naar dingen. Ik raak niet meer in de stress.

Solange Boasman is niet alleen een goede professional maar ook een goed mens met een gigantisch hart. Zij heeft alles wat een coach nodig heeft. Ik heb mijn werkplezier terug! Hartstikke bedankt Solange! Jij bent een heel goede professional en een lief mens.

Francisco – docent