Skip to main content
Sandra

Sandra

Er is ook een proces gestart van accepteren

Ik kwam bij Solange in een periode waarin het heel druk was binnen ons gezin. Er speelden verschillende dingen in de gezinssituatie waar ik samen met mijn partner niet uit kwam. Ik was op zoek naar meer rust en ontspanning binnen het gezin. Meer verbondenheid met elkaar, beter omgaan met de situatie en met elkaar.

De sessies met Solange hebben me geholpen meer naar mezelf te luisteren. Momenten van rust te pakken en te genieten van de mooie momenten. Er is ook een proces gestart van accepteren en hulp vragen bij verschillende instanties. Hierdoor is er thuis meer rust gekomen.

Tijdens het traject heb ik grote stappen kunnen maken in acceptatie en manieren gevonden om er mee om te gaan. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen behoeften en die van mijn gezinsleden. Het blijft een levenslang proces maar ik ben blij dat Solange een stukje heeft meegelopen. Ik heb beter inzicht gekregen in mijn eigen denken en doen en daar kan ik weer een tijdje mee vooruit.

Solange heeft in het halfjaar traject verschillende werkvormen en technieken gebruikt, daarnaast heb ik een werkmap gekregen met achtergrond informatie die ik er nu ook nog bij kan pakken nu het traject is afgerond. Ik vond het een prettige afwisseling. De ene vorm sprak beter aan dan de andere. Maar elke sessie was ik weer verbaasd dat ze de juiste werkvorm voor dat moment had voorbereid. Het geeft voor mij welk aan dat ze erg betrokken is en goed luistert en meedenkt.

Er was altijd een warm en hartelijk welkom, ik heb de sessies als erg prettig ervaren. Ik raad dan ook iedereen aan niet alles zelf te proberen op te lossen maar die uitgestoken hand aan te pakken!

Sandra – webdesigner