Solange Boasman Verlies & Rouwbegeleiding 

Aanbod

Ben je getroffen door tegenslag? Merk je dat het verlies of het onvervuld verlangen ook je werk en functioneren raakt en zelfs belemmert? Wil je graag gelukkig zijn, je vrij voelen en gezond leren omgaan met de tegenslag in je leven?

Als je vastloopt in werk en of in je privéleven, dan loop ik graag een stukje met je op. Ik ondersteun je bij het onderzoeken en het erkennen van je tegenslag. Je leert  om stappen te zetten die bij je passen om je balans te herstellen en je veerkracht een boost te geven. Je zorgt ervoor dat uitval door ziekte voorkomen of beperkt wordt.

Je komt in actie om je leven zo vorm te geven dat je steeds meer wordt wie je in de kern al bent. Ik noem dat werken aan je persoonlijk leiderschap. Je ontwikkelt vertrouwen in een veranderde leven dat zinvol is.

Hieronder vind je mijn coachprogramma’s voor professionals, ondernemers en andere leiders en voor particulieren. Ook vind je mijn aanvullende diensten in de vorm van lotgenotencontact, workshops, lezingen en andere bijeenkomsten omtrent effectief omgaan met tegenslag.

Ik geef me op voor een kennismaking en intake ineen.

Solange Boasman

Coach, Psychosociaal therapeut,
Counsellor, & Trainer

Bezoekadres
Siriusweg 13
8262 BE, Kampen 

Telefoonnummer
+31 (0)6 10232040

Fotografie door Kristi Goutbeek   |  Ontwerp en realisatie door Studio Sandra Gortemaker