veldboeket

Als een veldboeket

In mijn EIA portfolio voor mijn internationale certificering bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) krijg ik de vraag ‘met welke mensen werk je’?

Ik vind dit een prachtige vraag die me uitnodigt om uit ‘de waan van de dag’ te stappen en om na te denken over welke mensen bij mij in de praktijk komen.

Omdat ik een beelddenker ben, dacht ik onmiddellijk aan een veldboeket!

Een veldboeket heeft diverse takken in zich die op allerlei manieren van elkaar verschillen. Een bont en in het oog springend geheel, zeg maar.

Zo zie ik ook de verscheidenheid van mijn cliënten. Het zijn ondernemers, managers, directeuren, (hoogopgeleide) professionals en ook studenten. Zowel mannen als vrouwen vinden de weg naar mijn coaching. Ook in leeftijd verschillen mijn coachees sterk, van 21 tot een jaar of 68.

Er is echter ook een aspect dat ‘de bonte verzameling’ bij elkaar brengt en dat is de hoge, intrinsieke motivatie waarmee mensen mijn ’tuinkamer’ binnen stappen.
Intrinsieke motivatie gaat over van binnen voelen dat je iets graag wilt doen.
Coachees die bij mij aankloppen zijn niet ‘gestuurd’, maar maken uit eigen beweging de stap naar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Keer op keer blijkt precies die houding een belangrijke sleutel tot succes te zijn!

Lees ook:


Rouwsignalen

Omgaan met ziekte

Aangeraakt

de liefde blijft

Jouw laatste woorden

weggaan, afscheid, loslaten, verliesbegeleiding

Adios!

Gratis Persoonlijk Ontwikkeladvies

In verband met de impact van de corona crisis biedt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, iedereen vanaf 18 jaar, met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt de mogelijkheid om met een loopbaancoach te spreken.

Je krijgt gratis de mogelijkheid om je beroepsidentiteit in kaart te brengen. Er zijn geen beperkingen, behalve dat je nog niet met pensioen mag zijn en dat je een BSN nummer hebt.

Als beroepscoach voldoe ik aan de voorwaarden die het ministerie stelt en ik neem je al het administratieve werk uit handen!

Meld je nu aan voor mijn e-zine en ontvang het gratis e-boek “Land in zicht, omgaan met persoonlijk verlies”.

Maak gebruik van ‘Land in zicht’ boordevol informatie en tips over verlies, rouw en acties om de rust en balans weer terug te vinden.

Solange Boasman

Counsellor, Coach & Trainer

Bezoekadres
Siriusweg 13
8262 BE, Kampen 

Telefoonnummer
+31 (0)6 10232040