vader

Vaderdag

Lang was vaderdag voor mij een pijnlijke dag.

En wat zat die ervaring met alles wat er bij hoorde mij hardnekkig in de weg. Op bepaalde momenten waarop ik voor de klas stond bijvoorbeeld of bij het zakendoen.

Tot ik leerde dat het hartverscheurende gemis wat ik op die dag extra voelde tegelijkertijd ook ging over de diepte van mijn liefde voor mijn vader.

Vanaf die dag kon de liefde weer stromen. En voelde ik me sterker, steviger en meer zeker in het dagelijks leven en in mijn werk.
De liefde is er, met alles wat er wel en niet gebeurde, ook al zit er een oceaan tussen ons, ook al leven we zo ver uit elkaar.

Vaders hebben een #vaderfactor! Voor zonen en ook voor hun dochters.

Het besef, dat zonder hem ik er niet geweest was maakt me dankbaar voor wie hij is, het maakt me dankbaar voor mijn leven, het maakt me dankbaar voor wat ik ontving.

Deze knappe, 88 jarige man is mijn vader, ik ben zijn jongste dochter!

Fijne vaderdag aan alle andere vaders en alle kinderen.

Laat de liefde maar stromen!

Lees ook:


(Im)perfect? So what?

weggaan, afscheid, loslaten, verliesbegeleiding

Adios!

biografie

In de hoofdrol

vader

Vaderdag

Gratis Persoonlijk Ontwikkeladvies

In verband met de impact van de corona crisis biedt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, iedereen vanaf 18 jaar, met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt de mogelijkheid om met een loopbaancoach te spreken.

Je krijgt gratis de mogelijkheid om je beroepsidentiteit in kaart te brengen. Er zijn geen beperkingen, behalve dat je nog niet met pensioen mag zijn en dat je een BSN nummer hebt.

Als beroepscoach voldoe ik aan de voorwaarden die het ministerie stelt en ik neem je al het administratieve werk uit handen!

Meld je nu aan voor mijn e-zine en ontvang het gratis e-boek “Land in zicht, omgaan met persoonlijk verlies”.

Maak gebruik van ‘Land in zicht’ boordevol informatie en tips over verlies, rouw en acties om de rust en balans weer terug te vinden.

Solange Boasman

Counsellor, Coach & Trainer

Bezoekadres
Siriusweg 13
8262 BE, Kampen 

Telefoonnummer
+31 (0)6 10232040