Solange Boasman Verlies & Rouwbegeleiding

Gratis Persoonlijk Ontwikkeladvies

In verband met de impact van de corona crisis biedt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, iedereen vanaf 18 jaar, met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt de mogelijkheid om met een loopbaancoach te spreken.

Je krijgt gratis de mogelijkheid om je beroepsidentiteit in kaart te brengen. Er zijn geen beperkingen, behalve dat je nog niet met pensioen mag zijn en dat je een BSN nummer hebt.

Als beroepscoach voldoe ik aan de voorwaarden die het ministerie stelt en ik neem je al het administratieve werk uit handen!

Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor het Ontwikkeladvies?

Jouw stappen zijn op dit moment de volgende:

  1. je vult het digitale contactformulier in 
  2. je print en ondertekend het toestemmingsformulier ontwikkeladvies
  3. je maakt een digitale kopie van de voor- en achterkant met BSN van een geldig ID. Ik adviseer je deze veilige app te gebruiken.
  4. je keurt de aanmelding die ik bij het Ministerie doe met een muisklik goed – je bent dan aangemeld voor de subsidie. Je ontvangt deze mail binnen 2-5 werkdagen
  5. je maakt via de mail een afspraak voor ons eerste gesprek.

Via mij of door mijn officemanager – Brenda Stelpstra – word je digitaal door de eerste stappen heen geleid.  Wanneer je – via de mail – de toegangscode voor je arbeidsmarktscan ontvangt is al het voorwerk gedaan.

Dan kan je ontwikkeladvies beginnen! Geweldig toch!

Ik verzorg alle verdere administratie voor je, zoals de aanvraag van je subsidiecode, het opstellen van de prestatieverklaring en de definitieve aanvraag. De verslagen maken we samen.

De investering

Wat houdt het Ontwikkeladvies in?

Het ontwikkeladvies kan je zien als een voucher met een waarde van € 700,–. Deze krijg je cadeau van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Gaaf hè!

Je ontvangt binnen het Ontwikkeladvies:

  • 4 uur loopbaan coaching (2 x 2 uur)
  • toegang tot verdiepende oefeningen die je inzicht geven in jouw gewenste richting.
  • reflectie-oefeningen (om ook na de coaching mee uit de voeten te kunnen).
  • een arbeidsmarktscan die je jouw kansen op de arbeidsmarkt laat zien.

Het Ontwikkeladvies gaat dus over jouw perspectief en wat je in de toekomst wil met je werk.

Dat kan gaan over het versterken van bepaalde competenties zoals communiceren of over omgaan met veranderingen, over stress, over motivatie of een ‘switch’ die je maken wilt en meer.

Jij bent aan zet en jij hebt de regie!

We halen het maximale uit die vier uur en jij rond je traject af met een actielijst waarin jouw richting bepaald wordt, met een prestatieverklaring en met een kort gespreksverslag.

Zet de eerste stap naar een Persoonlijk Ontwikkeladvies

Solange Boasman

Counsellor, Coach & Trainer

Bezoekadres
Siriusweg 13
8262 BE, Kampen 

Telefoonnummer
+31 (0)6 10232040