Neem-een-krachtige-sprong

Solange Boasman Verlies & Rouwbegeleiding

Neem een krachtige sprong

Coaching rouwverwerking: één hele dag voor jezelf

Soms wil je graag in korte tijd heel ver komen. Of je ziet op tegen een langer traject. In dat geval is de begeleidingsdag “Neem een krachtige sprong” helemaal goed voor jou. De begeleidingsdag is geheel gericht op coaching rouwverwerking.  Na een korte voorbereiding neem ik een hele dag de tijd voor jou.

Resultaten

Na deze coaching rouwverwerking zijn alle belangrijke onderwerpen uit jouw huidige situatie aan bod gekomen. Je weet waar je staat, en waar je naartoe wilt, en je hebt al duidelijk voor ogen hoe je daar kunt komen. Daardoor is je zelfvertrouwen gegroeid, en ook je vertrouwen in de toekomst.

Ontdekkingsreis

We werken aan de hand van een metafoor: de ontdekkingsreis. Tijdens deze reis ontdek jij waar je op dit moment precies bent, waar je naartoe wilt, en hoe je je eigen veerkracht het beste kunt gebruiken om daar ook te komen.

Inhoud van “Neem een krachtige sprong”

  • Telefonische en schriftelijke voorbereiding met coach
  • Huiswerkopdracht ter voorbereiding
  • Op de dag zelf: één hoofdsessie van 3,5 uur en een sessie voor borging van 1,5 uur.

Routebeschrijving

Je ontdekkingsreis tijdens coaching rouwverwerking voert je langs verschillende, van tevoren afgesproken tussenstations. Thema’s kunnen zijn:

  1. Levensverhaal: de rol van het verlies binnen jouw levensverhaal.
  2. Uitzicht: overzicht krijgen, ontdekken waar je staat en waar je naartoe wilt.
  3. Planning: bedenken langs welke weg jij je doel graag wilt bereiken.
  4. Uitdagingen: welke beren zie jij op die weg, en hoe ga je om met deze beren?
  5. Hulp: heb je hulp nodig om je doel te bereiken, en zo ja: welke?

Coaching rouwverwerking op externe locatie

De coachingsdag vindt plaats op een mooie locatie. Het is namelijk belangrijk om even uit je eigen omgeving te zijn. Een nieuwe context geeft nieuwe energie. Tijdens deze dag ben je hard aan het werk met je jezelf en jouw doelen voor de toekomst. Je staat in de startblokken om te … gaan!

http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.4235452.1393338745!/image/image.JPG_gen/derivatives/landscape_800_600/image-4235452.JPG

Het is ook mogelijk om een eigen locatie te kiezen. Bijvoorbeeld aan zee. We spreken dan goed door wat nodig is om jouw locatiewens te realiseren.

Ik geef me op voor ‘Neem een krachtige sprong’ 

 
 

Anti-Spam