Solange Boasman Verlies & Rouwbegeleiding

Aanbod particulieren

Dansen in de wind

Dansen in de wind

Kies je voor “Dansen in de wind”, dan kies je voor counselling. Counselling is een vorm van individuele psychosociale begeleiding. Het is een diepgaande manier van steun; je krijgt tijdens de gesprekken inzicht in de ontwikkeling die je doormaakt en de manier waarop jij keuzes maakt.

Meer informatie

Tien stappen vooruit

Tien stappen vooruit

Coaching biedt effectieve en doelgerichte hulp jouw rouwsituatie die zowel in praktische als in emotionele zin lastig kan zijn. Zeker ook als je te maken hebt met een overmaat aan stress doordat je er alleen voor bent komen te staan.

Meer informatie

Neem een krachtige sprong

Neem een krachtige sprong

Soms wil je graag in korte tijd heel ver komen. Of je ziet op tegen een langer traject. In dat geval is de begeleidingsdag “Neem een krachtige sprong” helemaal goed voor jou.

Meer informatie

Pas op de plaats

Pas op de plaats

Heb je al een coaching- of counsellingtraject achter de rug, dan kan het prettig zijn om na een poos nog eens terug te komen voor één of meer sessies. Het terugkomtraject “Pas op de plaats” heb ik speciaal in het leven geroepen voor cliënten die mij na afsluiting van een traject terug willen zien.

Meer informatie

Reik elkaar de hand

Reik elkaar de hand

“Reik elkaar de hand” brengt mensen bij elkaar van wie de partner is overleden. In de groep reiken we elkaar letterlijk en figuurlijk de hand, om als lotgenoten met elkaar te praten en elkaar te steunen.

Meer informatie

Rouwrituelen

Rouwrituelen

Rituelen kunnen ons helpen om helende aandacht te hebben voor het verlies. Door een ritueel vorm te geven kan je negatieve spanning omtrent je verlies verminderen en zelfs uit de weg ruimen. Je ervaart na de ritueel meer geestelijke rust en een opening om je nieuwe levensperiode vorm te geven.

Meer informatie

Workshops en lezingen

Workshops en lezingen

Wil je samen met anderen ervaren hoe verlies en rouw een rol speelt in je leven en hoe je de rouw aan kunt gaan. Wil je zicht krijgen op de mythes en rouwsluiers omtrent verlies en rouw. En ben je ook benieuwd naar informatie die rouwdeskundigen en wetenschappers geven over verlies en rouw? In deze workshop maken we gezamenlijk en individueel een ontdekkingsreis door het landschap van rouw.

Meer informatie