Solange Boasman Verlies & Rouwbegeleiding

Ervaringen

Sandra van der Gugten – webdesigner

Er is ook een proces gestart van accepteren 

Ik kwam bij Solange in een periode waarin het heel druk was binnen ons gezin. Er speelden verschillende dingen in de gezinssituatie waar ik samen met mijn partner niet uit kwam. Ik was op zoek naar meer rust en ontspanning binnen het gezin. Meer verbondenheid met elkaar, beter omgaan met de situatie en met elkaar.

lees meer

Peter Rouw

Soms zijn dingen gewoon te groot om alleen te doen

Door een extreme hoeveelheid aan emoties verloor ik het overzicht in mijzelf en mijn omgeving.

lees meer

Elly Volkerink – kerkelijk werker

Ik heb mogen leren dat verdriet en rouw een heel proces is en dat ik het verdriet aan mag gaan

Op het moment dat ik hulp zocht was er chaos in mijn hoofd, in mijn huis, in mijn werk. Ik begon vast te lopen in mijn werk. Het had te maken met het plotselinge overlijden van mijn collega Peter. Peter en ik werkten nauw samen zijn de kerk.

lees meer

Riet Olsder – pastoraal werker

Solange heeft mij weer op weg geholpen

Omdat ik vastliep met mijn verdriet om mijn dochter die in een zware depressie haar leven heeft teruggegeven, ben ik voor hulp naar Solange gegaan. Ze heeft mij een open oor en een open mind geboden en heeft mij weer op weg geholpen.

lees meer

Ingrid Dokter – doktersassistente

Door de sessies gebeurde er wat met mij. Ik merkte dat ik sprongen maakte

Ik had een jaar lang stress op het werk. Privé was ik ook niet in balans. Op de sportschool kwam ik informatie tegen van Solange over “Ontdek de kracht van je kwetsbaarheid”. Ik dacht toen, daar moet ik iets mee. Na het kennismakingsgesprek ben ik een jaar met Solange het traject in gegaan.

lees meer

Francisco Oliveira – docent lichamelijke oefening  

Na de sessies met Solange kreeg ik mijn plezier in mijn werk terug

Toen ik Solange voor de eerste keer sprak, had ik geen plezier meer in mijn werk. Ik voelde me ontzettend moe, ik wilde alleen maar slapen, ik was bijna burn-out. Solange heeft mij veel hulp geboden!

lees meer

Oncologieverpleegkundigen Isala

Het geeft me handvatten om te gebruiken op de afdeling

Reacties van cursisten  ‘Rouwkost voor broodwinning die ertoe doet’

lees meer

Dirk Jan Lagerweij – predikant

Mijn dromen zijn niet onbereikbaar, maar meer reëel geworden.

Ik heb verschillende gesprekken gevoerd met Solange Boasman, naar aanleiding van grote veranderingen in mijn persoonlijke en werksituatie. Ik had ontdekt dat ik mij teveel liet leiden door de wensen van anderen en weinig toekwam aan eigen initiatieven. Daarvoor ontbrak energie en durf. Inmiddels ben ik van baan veranderd en voel ik mij prettig in de nieuwe werksituatie.

lees meer

Warner Wilts – Pedagogisch medewerker A

Mijn sociale rol is duidelijk geworden

In een tiental sessies is het mij gelukt innerlijke processen te zien en bespreken. Deze inzichten hebben voor mij merkbare veranderingen teweeg gebracht in mijn persoonlijke houding evenals in mijn werk (professionele) houding.

lees meer

Alice Rowaan – ondernemer

Perfect afgestemd op behoeften van deelnemers

Solange Boasman geeft workshops die perfect op de behoeften van de deelnemers afgestemd zijn. Ze begint met een korte introductie en weet vervolgens door haar vakkundige, coachende manier van aanpak meteen je emoties aan te spreken, zodat je er helemaal bij bent.

lees meer

Rob Henstra – ondernemer

Door het stellen van de juiste vragen komt ze tot een goed resultaat

Solange is een warme persoon die zich goed in anderen kan inleven. Door het stellen van de juiste vragen en het gebruiken van professionele methodieken komt ze snel tot een goed resultaat.

lees meer

Niels ten Hagen – ondernemer

 Ze weet de juiste snaar te raken!

Op de veiling van MS Benefiet heb ik geboden op de training van Solange Coaching en Training. Een fantastische ervaring. Solange Boasman is professioneel, gedreven, open en eerlijk.

lees meer

Roelien Brouwer – verpleegkundige

Ik durf met meer zekerheid mijn plek in te nemen in een team

Ik heb het genoegen gehad om enkele coaching-sessies bij Solange Coaching en Training te volgen. Ik wilde graag meer zicht hebben op mijn ontwikkelpunten, kwaliteiten en skills en hoe ik deze beroepsmatig het best kon inzetten.

lees meer

Gerlinda Piet – medium care verpleegkundige

Werkt nog wel een tijd door 

Dank je wel voor het coaching gesprek, in alles een cadeautje! Een kijk van jou gekregen hoe mijn route is in mijn werk, 1 kernkwadrant uitgediept, en duidelijk gekregen wat voor mijzelf belangrijk is en hoe ik daarmee om kan gaan in contact met anderen.

lees meer

Bert Wittingen – procesoperator

Alle emoties gutsten naar buiten

Ik ben bij Solange terecht gekomen omdat ik het verlies van een ongewilde scheiding wilde verwerken. Ik bleef op een punt hangen waar ik alleen niet over heen kon komen.

lees meer